Цікаве про м. Дніпро

Ви читаєте

Фото з різних джерел

Цікаве про м. Дніпро

Фото з різних джерел

Фото з різних джерел

Перегляд 15 повідомлень - з 256 по 270 (всього 481)
  • Автор
    Записи

На жаль, не зберігся. Ріг Плеханова й Леніна. Люди йдуть вулицею Плеханова.

Ні, не так! Дуже перепрошую, що намагався надурити. Будинок стояв на протилежному боці Плеханова. Люди йдуть саме вулицею Леніна.
    Ще раз перепрошую!

Так!
    Не знаю звідки, але я вигадав, що на його місці перші дев’ятиповерхівки міста. Але воно трохи не так.

а это горящий пассаж со стороны озерки или со стороны проспекта?

Озерки.

спасибо Алексей

Не уверен, что это Днепропетровск, но мне почему-то кажется что где-то я эту халабуду справа на фото уже видел
    https://pastvu.com/p/1200039

и у меня есть сомнения,интересная середина у дома,тоже вроде встречалпсь где-то

Тут цікаво усе. Не стану наполягати, але у мене склалося враження, що 160 протитанковий хтось (батальйон, дивізіон, чи ще щось) прямо входив до структури 60 піхотної дивізії, а не був приданим. Але, повторюся, тут я жодним чином не претендую на істину.
    Ще цікавіше датування. Звідки взято 1942 рік? Цілком можливо, що це вірно, і тоді на фото чудово якийсь Ростов, чи, там, Сталінград. Але на ebay воно датовано серпнем 1941 року. І на шляху 60-ї дивізії буквально немає інших варіантів, окрім Дніпропетровська. Але у нас я такого завода геть не знаходжу. Підозрюю, що датування користувача k4tkov вірніше, але навіщо він тоді відсилає цих “протитанкістів” у Дніпропетровськ?

А можете дать ссылку на ebay, подозревал что оттуда фото, но я не нашел.

Сергію, це точно Ви пишете?
    Посилання таке: https://www.ebay.de/itm/Q436-Foto-Wehrmacht-Pz-Jg-Abtl-160-Ukraine-Dnipro-Front-Marder-camo-TOP-Motiv/373269909990?hash=item56e89ed1e6:g:GJ8AAOSwTmVfhJKD.
    Тільки щодо серпня 1941, це що виходить, я вигадав? Схоже, час у себе питати, чи я це пишу?
    Там було ще два фото, посилань я не зберіг, може то до них було датування?

Я пишу, видимо плохо старался, когда искал).

На 200 % був би правий користувач k4tkov щодо 1942 року, бо Marder II на озброєнні були лише з 1942 року, і, відповідно, це був би не Дніпропетровськ, а Таганріг-Ростов-Сталінград-бозна-хто ще, але тільки якби це був Marder II. Я знов-таки ні на що не претендую, але це не вона.

А ні! Таки Marder II, тільки варіант Sd.Kfz.132. Не заглиблювався, але ледь не із трофейними радянськими гарматами. Виготовлявся у 1942-43 роках.
    Висновок – це не Дніпро!
    Дуже хочеться подякувати усім причетним, бо можна було дуже довго шукати.

Перегляд 15 повідомлень - з 256 по 270 (всього 481)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .