Цікаве про м. Дніпро

Ви читаєте

Інвентарні номери дніпропетровського рухомого складу

Цікаве про м. Дніпро

Головна Форуми Транспорт Інвентарні номери дніпропетровського рухомого складу

Перегляд 12 повідомлень - з 901 по 912 (всього 912)
  • Автор
    Записи
    Вололя
    Учасник

Видно, що й на другому вагоні вставлявся у лобовий маршрутовказівник трафарт, також спостерігається на даху вагонів металева конструкція для системи обліку вагонів.
    Цікаво, до якого року вона використовувалась, й взагалі використовувалась чи ні?
    Бо у м. запоріжжя, на тролейбусах парку № 1 – такі “штрих-коди” були, але система так і не запрацювала…

Вололя
    Учасник

У кроні дерев, на пр. Карла Маркса сховалась “одиничка”.

Вололя
    Учасник

Майже під кінець відео, на площі Петровського величаво проїхала система з вагонів КТМ-5М3. Шкода, із-за якості відео, зовсім неможливо побачити інвентарні номери(

Вололя
    Учасник

Таж сама система з КТМ-5М3…

Вололя
    Учасник

Тролейбус 9-Тр Шкода, може, хтось зможе визначити інвентарний номер…

Вололя
    Учасник

Ще трамвайчик, з лозунгам на передній масці.

vicente
    Учасник

Поезд 21+559

Все ж 21+559 – на задньому плані

vicente
    Учасник

Vicente мене з моїми сумнівами вб’є (я не вперше сумніваюся, Ви, мабуть, бачили у давніших коментарях). Якщо раптом не з’явиться інша підтверджена інформація, вважаю, що значить 748 був з заводу жовтим. І інших закликаю. З кандидатів можна викреслити 750, 751, 752.

На відміну від 2779, 748 я пам’ятаю 100%: навіть те, що коли його перефарбували у конвенційни для нашого міста в ті роки кольори (білий з червоною “спідницєю”) зовні, кабіна і стійки вікон з іншого боку залишилися жовтими. Я їздив тоді на ньому.
    Трохи по фарбуванням. Два нових тролейбуси. Велика подяка групі “Трамваї і тролейбуси нашого міста” на ФБ і особисто Антон Чернета.
    755 з заводу був такий, як 617
    756-762, 2776,2777,2779,1786,1787 – як 639.

Бережіть себе!

Александр
    Учасник

748 я пам’ятаю 100%: навіть те, що коли його перефарбували у конвенційни для нашого міста в ті роки кольори (білий з червоною “спідницєю”) зовні, кабіна і стійки вікон з іншого боку залишилися жовтими. Я їздив тоді на ньому.

Дуже дякую! Може Ви пам’ятаєте також, яке було заводське забарвлення на 732? Це був ще один з довгожителів, працював десь до кінця 2001 року.

vicente
    Учасник

Усе моє єство протестує, я не хочу бачити там ні “27”, ні “27х”, але я нічого не можу зробити з тим, що, як я ні не хочу, але я бачу там ці цифри. Якщо хтось може, спростуйте, будь ласка, а то ми ж так ніколи не розберемося з номерами вагонів.

Олексію, сподіваюсь, що все з Вами гаразд. І хоч іноді Ви заглядаєте сюди.

Щодо цих “двійок”, то вже зрозуміло, що то – маячня і фотографії нас дурять з тими цифрами. На світлині – трамвай, вироблений не пізніше 1952 року (а може, й 1951го). Ви писали, що “достеменно відомо”, що до Дніпропетровська о 1949 році надійшли 41-51 (з їхніми причіпами), далі – вагони виробництва 1951 року. О 1949му, якщо так, були головні з маршрутовказниками і ліхтариками, як на фото (а-ля МТВ), а були без отого “а-ля” – в одну стрічку, як на фото 43, яке саме Ви оприлюдили тут. Адже, діапазон виявляється невеликим, і якщо нам оті “двійки” маячать замість “четвірок”, то там “сорок… якийсь”. Я би поставив навіть на отой самий 49, в якого маршрутовказівник – МТВшний.

Артем Костюк
    Хранитель

Друзі, з приводу Олексія маю сказати, що він зник безвісти на початку року. Будемо сподіватися на краще.

vicente
    Учасник

Друзі, з приводу Олексія маю сказати, що він зник безвісти на початку року. Будемо сподіватися на краще.

Дякую. Сумно. Молитимусь за нього 🙁

Перегляд 12 повідомлень - з 901 по 912 (всього 912)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .