Цікаве про м. Дніпро

Ви читаєте

Фотографии города 1950-1991

Цікаве про м. Дніпро

Головна Форуми Радянський Дніпропетровськ Фотографии города 1950-1991

Перегляд 15 повідомлень - з 721 по 735 (всього 1,369)
  • Автор
    Записи

да в том и дело,что фото без подписи вообще,какой город,какая локация,я ее скачал,потому что показалось,что пл.Горького,просто бывают там фотки,без подписей,одну из них узнал,например вход в жд.техникум,посмотрите может я опять ошибся

Так, з технікумом помилки нема.
    Місце на попередній фотографії я поки що не можу признати, щодо Дн-вська сумніваюся, але все може бути

Алексей,спасибо за ответ и за потраченное на меня время

Олександрові Волоку.
    Перша загадка – Старокозацька, назвемо їх 2, 4, 6.
    Друга загадка – Січових Стрільців, 13, значно погіршений. Але Старокозацька, 5, не знаю який літер – значно покращений.
    По місцю загадок чомусь ніхто не відповідає, так я собі дозволив. Перепрошую за такі витівки.

а что за загадки,есть ссылки,тоже хотелось бы по участвовать?

ну по первой загадке ,2,4,6 только с вашей помощью сравнился со своими фотографиями,но на 6 ом доме сбила с толку надстройка 3-го этажа,а с Артема 13 тоже совпало,но левый высокий дом,он существует или он в глубине двора?Но как вы по чертежам смогли определить,по фото еще куда нешло,но по эскидам-это уже профи,я еще до этого не дошел,все это очень интересно,спасибо Алексей

… левый высокий дом,он существует или он в глубине двора?..

Як я розумію, це проєкт саме його “добудови”.

понятно,значит на бумаге,просто я заметил,что вроде вглубине от 13 го,какое-то здание виднеется,но то на гугл фото,за деревьями не видно,а когда сам фотографировал 13й,этот дом пропустил-не заинтересовал

у Елены Присягиной появилось фото,где-это,Чкалова,Пушкина,Калинина?Может Чкалова,ближе к Исполкомовской?

Attachments:

Це типове місце збирання демонстрантів. Високі будинки – то Чкалова, 62. Маленькі будинки пішли за наслідками зливи 28.07.77. А найправіший – це взагалі як би не Чкалова, 52, тобто з тих, хто вижив – треба інші фотографії пороздивлятися.
    UPD Звичайно, ні! Зараз спробуємо роздивитися, що це таке.
    UPDUPD. Та-ак! То не було-не було, тепер повалили одна за одною! Знов цінне фото з Таллінською, 2. Люди стоять на йдуть вулицею Шмідта майже навпроти Боброва.
    “Основний” будинок тут вже у своєму пізнішому вигляді.

Володимире, я там у попередньому виправився.
    Перепрошую за поспіх!

Перепрошую за поспіх!

Перепрошую за поспіх!

т.е.они идут по Шмидта,мимомо боброва,а дом что,на Таллинской 2?

Перепрошую за поспіх!

Перепрошую за поспіх!

Перепрошую за поспіх!

вот этот маленький дом не он?

Так. Ця адреса належить ледь не всім цим будинкам (можливо – ні), але я маю на увазі найвищий з них.
    До речі, будинків, що стоять ближче за цей найвищий, я вживу не пам’ятаю. На аерофото я достеменно не розберу, але, можливо, й вони пішли після тієї ж зливи.

Перегляд 15 повідомлень - з 721 по 735 (всього 1,369)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .