Цікаве про м. Дніпро

Ви читаєте

Фотографии города 1950-1991

Цікаве про м. Дніпро

Головна Форуми Радянський Дніпропетровськ Фотографии города 1950-1991

Перегляд 15 повідомлень - з 1,276 по 1,290 (всього 1,369)
  • Автор
    Записи

спасибо Алексей

Гм, интересно.
    1951г.

1963

Получается фото выше старее, к.40-х?
    Не меняли же заборчик туда, сюда.

Справді цікаво, дякую! Але фото пізніше. У 1949-му було б видно, що відбувається виставка і ще не було б 83-го будинка. І лавок таких ще не було. Можливо, поближче до центра парка оздоблення було подорожче, а до периферії – попростіше.

Але фото пізніше. У 1949-му було б видно, що відбувається виставка і ще не було б 83-го будинка. І лавок таких ще не було.

Тут не поспоришь, действительно.

Микола
    Учасник

Трохи фото з проспекту Карла Маркса
    3 фото – Парад фізкультурниць (фізкультурники десь поховалися).

Микола
    Учасник

Фото на визначення – місцевість не локалізується. Однак, “дух епохи”.
    Перше фото – схоже на парк.
    Друге – мітинг, будинки схожі на приватний сектор пр.Петровського.

AlexV777
    Учасник

Спасибо за фото, особенно за это. Я помню сколько времени мы искали подтверждение тому, что предварительные кассы раньше были с колоннадой, которую теперь «зашили». И в это действительно было сложно поверить. А тут прям как на блюдечке.

Мені здається, що зараз ті каси – цілком нова будівля, 1960-х років побудови. Прокуратов начебто судентом і будував.

AlexV777
    Учасник

Фото на визначення

Принесли б на сканувіання, ми б і роздивилися

Фото на визначення — місцевість не локалізується. Однак, «дух епохи».
    Перше фото — схоже на парк.
    Друге — мітинг, будинки схожі на приватний сектор пр.Петровського.

А может пр.Пушкина или Чкалова

AlexV777
    Учасник

З приводу “людного места”. Юрій Олександрович відповів, цитую: “Ничего общего с твоим фото. Да я работал каменщком на этом обьекте в 1961_1962 годах”

Там щось із другим не склалося. А було б непогано. Раптом воно нам і з першим допомогло б? За фотографії дякуємо!

З приводу «людного места». Юрій Олександрович відповів, цитую: «Ничего общего с твоим фото. Да я работал каменщком на этом обьекте в 1961_1962 годах»

Олександре і Юрію Олександровичу! Це каси найзалізобетонніше. Ну чому б цій будівлі не бути касами? Колонада дожила мінімум до 1976 р., а я так розумію, що й набагато довше, просто ми все позабували. Рязанов захопив її до об’єктива.

З приводу «людного места». Юрій Олександрович відповів, цитую: «Ничего общего с твоим фото. Да я работал каменщком на этом обьекте в 1961_1962 годах»

Олександре і Юрію Олександровичу! Це каси найзалізобетонніше. Ну чому б цій будівлі не бути касами? Колонада дожила мінімум до 1976 р., а я так розумію, що й набагато довше, просто ми все позабували. Рязанов захопив її до об’єктива.

О, Алексей, спасибо за открытку с вокзалом, это набор 1974г. и у меня как раз такой нет).
    Кстати в подтверждение локации с кассами, даже не поленился подсчитал количество колонн, сходится тогда и сейчас. Думаю вряд ли могут быть такие совпадения у разных мест.

Микола
    Учасник

Там щось із другим не склалося. А було б непогано. Раптом воно нам і з першим допомогло б? За фотографії дякуємо!

Будь ласка.

Насправді, то перше фото не завантажувалося. З лозунгом “Спасибо т-щу С-ну за наше счастливое детство”.

Микола
    Учасник

А может пр.Пушкина или Чкалова

Там до купи ще парад заводу ГШО був, то, може, взаглі лівий берег.

Останні фотографії – так, біля завода ГШУ. Це вони отут йдуть https://oldmaps.dp.ua/?leftmap=41065&rightmap=google#18/48.50398/34.99919, щойно відійшли від прохідної.
    Гадаю, цілком ймовірно, що й згадувані фотографії – з АНД. Там основна частина ходи відбувалася Мануйлівським проспектом.
    (Так а та, з парка, так і не завантажилася?)

Перегляд 15 повідомлень - з 1,276 по 1,290 (всього 1,369)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .