Цікаве про м. Дніпро

Ви читаєте

Нові фотографії з Ebay

Цікаве про м. Дніпро

Нові фотографії з Ebay

Нові фотографії з Ebay

Перегляд 15 повідомлень - з 286 по 300 (всього 917)
  • Автор
    Записи

17- там же, кадр левее
    18- и наверное 20 также, кажется Дорожная больница на Калинниском спуске. Было похожее фото.

3, 6, 7, 8, 18 і 20 (ну і те, що раніше проскакувало, а також там є ще фото з проведення операції) – все це зал. лікарня (6, 7 і операція – просто логіка не залишає інших варіантів); для оригінальності встановимо хрест на альтанку з 20 фото. https://oldmaps.dp.ua/?leftmap=2210841&rightmap=90144#17/48.47103/35.01158.

Фото 2 – біля другої пожежної частини, позаду – Старокозацька, 65.

4, 9 – 14, 19 попередньо можна вважати, що звідси https://oldmaps.dp.ua/?leftmap=2210841&rightmap=google#18/48.46855/34.99709, бо 16, 17 знято з цього ПТУ. В принципі, інтер’єри 10, 11, гадаю, можна перевірити. До речі, 9 – 12 – це якесь заочне весілля.

Там продавцем багато чого наплутано. Переправа була серед запорізьких фотографій.
    Наведу ще чотири фотографії. Перша була серед ростовських.
    Друга і третя – мабуть, все-таки не Дніпропетровськ, хоча краще б пересвідчитися у цьому. Друга була серед запорізьких, третя – серед криворізьких.
    Четверта – було б цікаво визначити, де це. На звороті можу зрозуміти лише “Сталіно”, продавцем підписано “Переїзд до Сталіно”.

Тим часом знайшлася відповідь на ще одне запитання. Те, що це не Дніпро, було зрозуміло від початку, але що це – я не знав. Тепер знаю – це Ростов-на-Дону. Я Ростов не знаю, так що не скажу, що саме це таке, але на зібраннях фотографій Ростова воно трапляється досить часто, ще й буває знято, наприклад, разом з Доном, тому тут помилки бути не може.

Фото 3 підписано “У санях сиджу я” – тобто або він комусь віддавав фотоапарат для постановочного фото, або йому інший подарував фотографію

Все, що поруч із Дн-вськом може бути також Дн-вськом. Далі вирішив подивитися на потрійну (чи подвійну?) колію у Запоріжжі — нічого не вийшло. Далі подивився по рейках, яке депо? — Друге. Далі став дивитися, що за будинки на задньому плані — сходу не зрозумів. Подивився на тіні (не будинків, а людей і машин). Тільки потім звернув увагу, що поворот — тільки широка колія. Порівняв будинки з бурсою і поліклінікою. Співпали.

Т.е на этом фото поворот налево это Керосинная(Леваневского)?

Четвертая часть (панорамное фото, насколько я определил, снято со здания Днепропетровского центра профессионально-технического образования сегодня, на переднем плане школа №51):

я извиняюсь,на каком фото школа №51 и адрес этой школы,и пту ,с которого снято,это пту 11?заранее благодарен за ответ,адрес школы очень важен,я ущился в 51 школе,она ли?

Третья часть:

судя по этому фото ,это помещение очень похоже на Дорожную поликлинику на Калининском спуске,я там каждый год прохожу комиссию,даже кабинеты не перестроили,справа в углу сейчас кабинет зав.хирургии,слева кабинет травматолога,через дверь-электрокардиаграмма,предпоследняя-“7” кабинет комиссионный терапевт,последняя дверь вход в регистратуру и в конце снимка-холл поликлиники,слева регистратура,лестница на второй этаж,справа гардеробная и выход на улицу,на Калининский спуск(ну это сегодня)

Attachments:

Той будинок на Карла Лібкнехта, схоже, постраждав ще у 1941-му, і його згодом розібрали. https://artkostyuk.com/photo/1941/2/occup1.jpg.

там фото Артема Костюка даже бетонный квадрат есть,на котором в этом фото солдат стоит

я извиняюсь,на каком фото школа №51 и адрес этой школы,и пту ,с которого снято,это пту 11?заранее благодарен за ответ,адрес школы очень важен,я ущился в 51 школе,она ли?

Вот это фото, СШ №51 сейчас, адрес ​Алтайская, 4а

Attachments:

Вот это фото, СШ №51 сейчас, адрес ​Алтайская, 4а

большое спасибо,да это моя школа,боялся ошибится,а насчет ПТУ,оно в советское время было №11,оно выше школы было,адрес не помню

Последняя часть:

а что за здание по центру,если 51 шк.справа

Фото 2 — біля другої пожежної частини, позаду — Старокозацька, 65.

Алексей не подскажите ли,это одно и тоже здание и если да,то где это

Attachments:
Перегляд 15 повідомлень - з 286 по 300 (всього 917)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .