Цікаве про м. Дніпро

Ви читаєте

Нові фотографії з Ebay

Цікаве про м. Дніпро

Нові фотографії з Ebay

Нові фотографії з Ebay

Перегляд 15 повідомлень - з 511 по 525 (всього 917)
  • Автор
    Записи

а может это временная конструкция,например накрытие над вагоном,тент натянули и порядок

а может залазили на открытые товарники с сыпучими материалы и штрыкали копьями на случай,если кто сбежал

На мою думку, так. Гадаю, що ось ці столи https://oldmaps.dp.ua/?leftmap=90144&rightmap=2210841#17/48.47901/35.01995. Між колишнім шостим хлібозаводом і магістраллю.
    Володимире, Ви часом не здогадуєтеся, яке може бути призначення у конструкції? Як я розумію, крізь неї вагони проїжджають.
    Тільки це 1942 рік.

на на этом фото слева,то не эти ли базарные ряды виднеются,плоховато видно

Attachments:

эта зенитка на Комсомольском или в парке Шевченко и почему каски какие-то странные?

Дякую, що нагадали про цю фотографію. Я вже забув про неї. Так, Ви вказали на ті столи, що на аерофото. А от чи звідси попереднє фото (те, що з серії з нашкрябаними хрестами), я засумнівався. Все б нічого, і відсутність конструкції – не біда, і стовп з правого края фотографії можна за бажання знайти, але ми мали б бачити дерева. А не бачимо. Поки категоричних висновків не робитиму, але, як буде час, подумаю. Тут відповідь, воно чи не воно, буде.
    UPD. Прикинув ракурс знімання – ні, столи з аерофото мають бути ліворуч, позаду будиночка. Зате я побачив якусь конструкцію. Придивіться, за вантажівкою. Вона якогось схожого сенсу, але виглядає, звичайно, покапітальніше. Або це мені щось лише ввижається.
    Зенітка – в парку, просто берег крутий – протока під урвищем. Щодо касок – не знаю. Мені нагадують якісь пожежні.

Логіка, звичайно, підказує, що базару там не має бути. То якийсь склад, схоже. Розберемося.

Логіка, звичайно, підказує, що базару там не має бути. То якийсь склад, схоже. Розберемося.

но проезд под рельсами(тот что я думаю) выходит на Пастера под Амурским мостом и переходит на Ленинградскую?

за грузовиком точно что-то есть и при увеличении напоминает старинную конструкцию(домик с прямогоугольными колоннами,с треугольным окончанием),но мне интересно,а прямо по курсу,что за здание,ну не здание же вокзала,похожа на жилой дом

Ні, то саме будівля вокзала.
    Щодо столів (якщо це столи), то то я вчора поспішно написав, що вони мають бути за будиночком. Ні, вони приблизно там, де Ви вказали, навіть ще правіше, правіше стовпа. Ракурс знімання цієї фотографії визначається неважко.
    Щодо фото з базарчиком – треба ще думати. В принципі, аерофото 1943 року – за 19 червня. І дерева тут виглядають дуже постраждалими. Але обидві фотографії, які ми роздивляємося, з серій, знятих у 1942 році. Все ж, за логікою, дерева мають бути…

просто при приближении фото,я вроде как увидел бабушку с сумками или с бидонами или женщину выходящяя на площадку и просто нафантазировал,что похожие фигуры,сзади ее,стоят за столами,вот такое у меня видение(может и ошибочное),просто ее фигура(если не привиделась) по размерам совпадает с другой,что напротив вагона,кто там солдат стоит или кто-то еще

Мені нагадують якісь пожежні.

схожі на каски андріана

каски Андриана были как у нас так и у фашистов,но у нас они во время войны использовались отрядами ПВО, а у оккупантов-были наверное у итальянцев,вот фото итальянцев плененных на Сицилии летом 43г.

AlexV777
    Учасник

каски Андриана

Извините, Адриана. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%90%D0%B4%D1%80%D1%96%D0%B0%D0%BD%D0%B0_M1915

Я понял спасибо,за подсказку

Якщо не важко, скажіть будь ласка, пару людей, у когось виникають, як у мене, перепони при збереженні зображень з ebay?

Перегляд 15 повідомлень - з 511 по 525 (всього 917)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .