Цікаве про м. Дніпро

Ви читаєте

Послевоенный Днепропетровск

Цікаве про м. Дніпро

Головна Форуми Радянський Дніпропетровськ Послевоенный Днепропетровск

Перегляд 9 повідомлень - з 46 по 54 (всього 54)
  • Автор
    Записи

фото 3,(что неизвестное) с девушками возле забора-может это парк Калинина?

У меня тоже такая мысль была, но я не уверен был изначально.

Но то что там были такие выложенные дорожки это точно,помню из детства,а может мне кажется,но вроде было возле второго домика,ближе к Щепкина,но вот забор путает,такой ли там был,может Алексей что-то подскажет

фото 3,(что неизвестное) с девушками возле забора-может это парк Калинина?

У меня тоже такая мысль была, но я не уверен был изначально.

тут нашел фото из парка,что-то похожее на забор с двумя трубами перемычками,но тут на фото трубперемычек еще нет,а тут уже есть

У мене звідкілясь є такий варіант файла з таким підписом.
    Щодо року – треба, мабуть, подумати, а щодо місця – я б, враховуючи спогади Володимира і форму цегляних частин огорожі, погодився.

а дом за спинами скорее всего пр.Калинина 5

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1344629662666853&set=oa.477322276105233 – усе добре, і фотографія чудова, але післявоєнна.

Вот вы написали, еще раз пересмотрел фото внимательно, и таки да же, опора контактной сети троллейбусной линии?

Так, звичайно. І наступний кронштейн там видно.

Прошу подсказать,что значит “горбатый мост” на фото 2 (справа)

Верхні фото ( у т.ч. і з “горбатим” мостом) – це з матеріалів ЦАМО, датованих 1949р. Самі фото воїнських поховань зроблені взимку 1947р. Ось так вони виглядають у повному обсязі (з поясненнями).

Могила Солоніна К.В. видрізнялась від багатьох інших своєю упорядкованністю тому, що він уродженець міста – його рідні мали можливість опікуватись похованням.

У тих же матеріалах є ще дві фотографії воїнських поховань у місті Дніпропетровськ 1947р.
    Мова йде про “Парк ім.Кірова” в Нових Кайдаках.

Перегляд 9 повідомлень - з 46 по 54 (всього 54)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .