Цікаве про м. Дніпро

Ви читаєте

Фотографии города 1950-1991

Цікаве про м. Дніпро

Головна Форуми Радянський Дніпропетровськ Фотографии города 1950-1991

Перегляд 15 повідомлень - з 616 по 630 (всього 1,369)
  • Автор
    Записи

Бррр… Не зовсім зрозумів, у чому зміст. Видимо, Pasha Po – це Павло Юлійович Поллюль. Бо це фото Ю. Поллюля, і саме його ми того разу другим обговорювали. Визначили точку знімання, здається, навіть. Звичайно, це Червоноповстанська балка з Феодосійськими казармами.
    Ось вона у О. Волока https://www.flickr.com/photos/alexander_volok/38229352215/in/album-72157687773699304/.
    А! Побачив, що це – за 17.12.2017.

Anna
    Учасник

Написано не «средняя школа N 9», а «средняя школа № (тобто ен-о)».

трохи не зрозуміла

Школа схожа на будівлю “районо” на пр . Правди ( Слобожанському ) , але не воно . Думаю , якщо це Дніпро(петровськ) , то треба шукати в районі Петровського або Робочої. Там де була скульптура Володі з книжкамм 🙂

Мав на увазі, що значечок після N – то не цифра, а маленьке “о” від позначення “№”. А цифри немає, або не видно.

Anna
    Учасник

Мав на увазі, що значечок після N — то не цифра, а маленьке «о» від позначення «№». А цифри немає, або не видно.

як на мене , там цифра “4” . Ще у Придніпровську таке могло бути.

Під 27-му начебто не підганяється, а решта шкіл там, здається, інші.

Anna
    Учасник

Чимось схожа . Школа №4 м. Новомосковськ

Attachments:

Так, варіація того проєкта. Але не вона.
    Обговорюване фото мені що далі, то видається пізнішим й пізнішим. І взагалі, на час знімання, чи школа це? Бо вхід явно парадний, а таблички жодної. Хоча, якщо й не школа, то все одно якісь таблички мають бути.

misskapriz
    Учасник

Добрый день, пересматривая архив Александра Волока, нашла фотографию здания по ул. Акинфеева (Фучика), дом. №10
    На первом этаже, где лесенка, висит табличка, что там находится какое-то учреждение, может кто-то знает, что там написано? или какое учреждение там было и какой год этой фотографии.
    знаю точно, что в 2000-е до 2009 года, там находилась служба занятости Жовтневого района.
    а вот , кто там сидел раньше..
    заранее благодарна.

Attachments:

Из телефонного справочника 88 г.

Attachments:
    misskapriz
    Учасник

спасибо!
    индексы наши старые еще, 88 год))

На сторінці Музея історії Дніпра фото памятника генералу Пушкіну Т-70 навіщось віддзеркалено.
    Вірно так:

Возможно кому попадалось фото с лозунгом целиком на крыше здания с коньком по проспекту 123? В чате Артема в телеграмме пытаемся определить, но даже другого фото с этим лозунгом нет.
    Пока лично для меня сильнее других вариант “справа леніна живе Й перемагає”.

Attachments:

И еще одна загадка, на странице А. Волока в ФБ появилось фото памятника Сталину, но он не такой, как был в парке Шевченко. Раньше я фото этого памятника не встречал вроде бы. Может у кого есть идеи где он мог быть?
    https://www.facebook.com/photo?fbid=3507935529325691&set=a.262978550488088

На сторінці Музея історії Дніпра фото памятника генералу Пушкіну Т-70 навіщось віддзеркалено.

Кстати, Алексей, а как определили, что фото отзеркалено? По внешнему виду танка?

1. Гасла, на жаль, не знаю.
    2. Я б сказав, що фото цього памятника вже стало забагато – треба відкидати сумніви щодо Дніпропетровська. Будинки позаду видно – треба шукати. Я поки що не зможу. Почав би з вокзала, Залізничного технікума (маячня, звичайно), Транспортного інститута.
    3. Так, звичайно.

Перегляд 15 повідомлень - з 616 по 630 (всього 1,369)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .